Hogyan fogyasszuk a Ganoderma őrleményt? -A ganoderma őrleményt mézzel, vagy kedvenc lekvárunkkal vagy kávéval is problémamentesen fogyaszthatjuk.
-
Naponta 2-3 alkalommal egy kiskanálnyi (0.5-0.6 gramm) ganoderma őrleményt tegyünk egy kávéscsészébe.
-
Tegyünk rá ugyanennyi mézet vagy lekvárt.
-
Alaposan keverjük össze, amíg az őrlemény már nem por állagú, majd fogyasszuk el.
Hogyan fogyasszuk a Ganoderma őrleményt? -Napjainkban nagyon népszerű ganoderma kávét is készíthetünk a következő módon:
-
Tegyünk egy fél adag kávé őrleményt a kávéfőző őrlemény tartójába
-
Majd erre rakjunk egy adag ganoderma őrleményt
-
Végül újra rakjunk egy fél adag kávé őrleményt a ganoderma őrleményre
-
Enyhén nyomkodjuk meg, tegyük rá a kávéfőző felső részét, majd ezután főzzük le a kávét
-
A legalkalmasabbak erre a kotyogós kávéfőzők.
Hogyan fogyasszuk a Ganoderma őrleményt? -A ganoderma őrleményt teának vagy erőleveshez is ajánljuk kiegészítő jelleggel, napi 1-2 alkalommal.
-
A forrásban levő vízbe tegyük bele a pecsétviaszgomba őrleményt. (1 g-ot, ami körülbelül 1 púpos teáskanál). Főzzük 5-10 percig.
-
Ne szűrjük le! Igyuk meg a kifőzött őrleményt is, hiszen számos élettanilag fontos alkotóelem maradt még benne, amelyek ráadásul a főzés hatására még könnyebben emészthetővé is váltak.
-
Még jobb a pecsétviaszgomba tea elkészítése, ha az 5-10 perces főzés után, a még forrásban lévő főzethez rakunk 1 db filteres zöld teát és pár percig állni hagyjuk fogyasztás előtt.
-
Mézzel, narancslével, gyömbérrel ízesítve, vagy akár ízesítés nélkül fogyasszuk.
-
Erőleveseknél a tálaláskor tegyünk a forró levesbe személyenként egy púpos teáskanál gombaőrleményt, majd hagyjuk a teához hasonlóan 8-10 percig állni. Az őrleményből a poliszacharid nagy mennyiségben oldódik ki a forró folyadékban.
Fogyasszátok egészséggel !
Papp Attila -Gaia Ganoderma 2018. 12. 11.
Minden jog fenntartva!